Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2020, 14:48   #7
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ramazan ayında teravih namazları evde kılınacak

Şunu %80 yapalım. Kimse görmeyeceği için dini bütün insanlarımız çoğalacaktır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yalnız benim en çok güldüğüm, insanlar ümreye gitti cennetlik olsunlar diye, corona kapıp geldiler, bir de karantinadan falan kaçıp tamamen cehennemlik oldular
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bir de evden sakın çıkma diye her gün tembihlenen teyzenin ümreden döndükten sonra herkesi toplayıp mevlüt okuması var
Doğru mudur bilmiyorum ama arayıp sakın çıkma diyenlere "Evladım mevlüt yapıyoruz, zaten herkes burada neden çıkayım?" demesi

Syst3m Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bombastik bir yıl bizleri bekliyor. Namaz kılan ülkedeki vatandaş oranı %40 oranında artış kesin olur. "Ben kılmıştım.
" sözünü yakın çevreden duyar gibiyim ))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet