Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2020, 20:41   #32
Kursad
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad

Fromhell Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konuyu görünce heyecanlanmıştım ama keşke az daha uzun tutsaydınız, biraz daha eskilere gitseydik. Bizi de düşünsenize kardeşim, belki özleyenler vardır diye?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İkinizin de emeğinize sağlık, seviliyorsunuz. Hazin.Net'e de Kursad nezdinde başarılar dilerim. Sağlıcakla

Ben söyleşide belirttim kanka ben eskiyi yad etmeyi severim detay detay anlatırdım İnerdim en ücralara güzel hatırlatma yaşardık, ama malum IF Ropörtaj'ı uzun olunca sıkıyor insanları.
Eyyvallah kardeşim benim değerlisin biliyorsun?

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık. Burada genelde Türk sunucularda görev yapmış arkadaşlarımızı görüyoruz fakat global sunucularda adını tarihe kazıyan Türk arkadaşlarımız da var. Onları da unutmayalım

Evet eğer yapılırsa okumaktan keyif alırım TÜRK kimliğini güzel yansıtan arkadaşlar , teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet