Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2020, 02:46   #11
Kursad
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine yüreğine sağlık dostum , keyif aldım.

Takedown Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çok güzel röpotaj olmuş, beğenerek okudum başarılar dilerim .

Teşekkürler dostum, güzel insansın.

Binnur Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Her ikinize'de Ömür Boyu Mutluluk Ve Başarılar Dilerim

Teşekkürler , iyi dileklerin için.

judith Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] samimi ve içten yanıtlarınla bir solukta okumama neden oldun,başarılarının devamını diliyorum..@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık,çok güzel olmuş.

Hiç sorma vallahi benimde iyi anlatasım varmış yazdımda yazdım , yazdımda yazdım

Süveyda Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine sağlık çok güzel bir röportaj

Teşekkürler , keyif aldıysanız ne ala.

Fragile Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık güzel söyleşi olmuş.

Teşekkürler.

Syst3m Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keyifli içten bir söyleşi olmuş. Emeğinize sağlık.

Teşekkürler Eksik olma dostum.

mazafaka Nickli Üyeden Alıntı
O arka sıradaki helper abinizden selamlar

Biz ilk zamanlar yıl 2002-2003 çılgındık.Sorunlu userlerdik.Mynette bir toplantıda alınan kararla bu sorunlu userleri sınav yaparak helper ekleyip topluma faydalı birey olmalarını sağlayacaklardı.

O zamanlar mirc girişleri yasaktı.Daha mirc şifrem gelmeden javadan sabahın köründe yardım kanalina girip userleri karşiliyor, komutları ve +v v.s elle yazıyorduk.Maziye götürdünüz yine beni ..

Konuya gelelim Kursad işini severek yapiyor.Çok fazla disiplinli emir komuta v.s .. İşini severek yapan insan elbette başarılı olur.

Dönem dönem fikirlerimiz uyuşmasada yüreğine sağlık dostum

Daemon Nickli Üyeden Alıntı
Keyifle okudum kardesim 15+ yil oldu seninle tanisali. seninle gerek help'de gerek baska yerlerde takilmaktan keyif aliyorum

Sen eksikliği hissedilecek insanlardansın kardeşim , eksik olma Cansın

diShy Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] helpte her daim ismi ve varlığını hissettirmiştir her zaman cizgisini korumayı başarmış nadir dostlardandır , cok uzun zaman oldu tanışalı helpte kesişti yolumuz ama dostluklar baki her zaman nasıl akıcı nasıl su gibi bir söyleşi olmuş anlatamam 2-3 sayfa sürse öyle okunası yani samimi sohbetin için önce kendi adıma sonra da If adına çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bu güzel söyleşiyi bizimle buluşturan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şahin m emeğine sağlık, seviliyorsunuz beyler..

Gerek karakteri gerek dostluğu ve duruşuyla FORUM konusunda emekleriyle çok başarı sahibesi bi dostum, kardeşimsin. Ufaklığı gün aşırı bir kaç kez benim yerime yersen

Eksik olma dostum

Konu Kursad tarafından (05 Nisan 2020 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet