@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine yüreğine sağlık dostum , keyif aldım.
Teşekkürler dostum, güzel insansın.
Teşekkürler , iyi dileklerin için.
Hiç sorma vallahi benimde iyi anlatasım varmış yazdımda yazdım , yazdımda yazdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler , keyif aldıysanız ne ala.
Teşekkürler.
Teşekkürler Eksik olma dostum.
|
mazafaka Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
O arka sıradaki helper abinizden selamlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biz ilk zamanlar yıl 2002-2003 çılgındık.Sorunlu userlerdik.Mynette bir toplantıda alınan kararla bu sorunlu userleri sınav yaparak helper ekleyip topluma faydalı birey olmalarını sağlayacaklardı.
O zamanlar mirc girişleri yasaktı.Daha mirc şifrem gelmeden javadan sabahın köründe yardım kanalina girip userleri karşiliyor, komutları ve +v v.s elle yazıyorduk.Maziye götürdünüz yine beni ..
Konuya gelelim Kursad işini severek yapiyor.Çok fazla disiplinli emir komuta v.s .. İşini severek yapan insan elbette başarılı olur.
|
Dönem dönem fikirlerimiz uyuşmasada yüreğine sağlık dostum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sen eksikliği hissedilecek insanlardansın kardeşim , eksik olma Cansın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerek karakteri gerek dostluğu ve duruşuyla FORUM konusunda emekleriyle çok başarı sahibesi bi dostum, kardeşimsin. Ufaklığı gün aşırı bir kaç kez benim yerime yersen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eksik olma dostum