Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2020, 00:46   #13
CaneR.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Alemdesin.Net'in Büyük YanLışı..

lazkophat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nasıl bir akilsizsiniz ki sanalda koçu kırık forumda bile kendiniz için yalakalik eduyonuz bu kadar dışardan bağlarını koparmış buralarda teselli eziklersin gülüyorum size sayginmis neyse sanalda sevmeyen yok size neyse sanalda olmasa beş kuruş etmiceksiniz onu farkında olmanız da güzel Bu Arada orasi benim dil ben sizin gibi mal gibi variyetimi sanala harcayip salak gibi user beklemem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) Sizlerle oynayip burda teselli aratmakda Güzeldi
) Kapimda kopek gibi bekley Log Ariyo cok onemli birsey etmissiniz gibi mallar Saygilarimla
)

Bu Yazında Bile Belli Ettin Kendini Ne Kadar Düşük SevyeSiz Ve KarakterSiz Olduğunu, ALLAH Islah EtSin Seni Başkada BirSey Denmez Zaten Sen ve Senin Gibilerine
ALLAH Insallah Doğru Yolu Sana Gösterir Böyle Saçma Sapan Şeyler Yapmaktan Vaz Geçer Toplumda Sevilen Sayılan Biri Olma Yolunda Bir Yol Kat EderSin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet