Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2020, 03:24   #15
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dr. Fahrettin Koca: Türkiye'de COVID-19'dan Vefat Eden Kişilerin İllerini Açıkladı!

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dünyada COVID-19'un ortaya çıkışı ile ilgili bir düşüncem vardı. Forumda müsait olduğumda Konusunu da açacağım. COVID-19'un Yahudi Ailesi Rotschild, Bill Gates ve Microsoft tarafından yapıldığını iddia ediyorum. Amaçları: Tek Dünya, Tek Devlet, Tek Yönetim, Tek İnsan Modeli ve Dijitalizm. Birçok nedeni ile soru ve cevap şeklinde de açıklamasını yapıyorum. Konuyu dediğim gibi müsait olduğumda açacağım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çay Grubu üyesi gördüm seni

AftieL bunu sevdi güzel olur

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:24 -->-> Daha önceki mesaj 03:12 --

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
ABD'de COVID-19'dan dolayı en az 250.000, en fazla ise 300.000 kişi ölür. Başkan Donald Trump'ta COVID-19'a karşı hiçbir şey yapamayacak. ABD'de de şu anda COVID-19'a karşı bir şey yapabilecek ne Devlet Hastanesi ne de Tıp Doktorları var. Forumda Kalemzede demişti diyeceksiniz ABD ile ilgili olarak.

Abd'de sağlık çalışanları koruyucu elbise bulamayıp çöp torbası giyiyor biliyorsun değil mi?

Onlar bu şekilde mücadele ediyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu AftieL tarafından (02 Nisan 2020 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat