Cevap: Dr. Fahrettin Koca: Türkiye'de COVID-19'dan Vefat Eden Kişilerin İllerini Açıkladı!
Ben; Üye olduğum bir İnternet Sitesinde COVID-19 ile ilgili bir Konuya 25 Mart 2020 şunu yazdığımda birçok kişi bana ''Türkiye'de hangi İl/İlçe'de COVID-19 olduğunu nereden biliyorsun?'' diye soruyorlardı. Bugün, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın açıklamalarıyla dediğimizin doğru olduğunu anlamış oldu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Alıntı: | COVID-2019 Corona Virüsü ile ilgili önemli bir bilgi vereyim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiye'de COVID-2019 (İlk) Kesin Vaka'nın da İstanbul'da olduğunu (İlçesi de) dâhil veren birkaç kişiden biriydim. Ankara ile ilgili de birkaç şey diyeceğim. Ankara'dan birebir tanıdığımız Tıp Doktorları var. Genelde Baba/Anne (Bkz. AİLE DOSTLARI) İsmini merak edenler varsa Özel Mesaj ile verebilirim aldığım bilgiye göre Türkiye'deki COVID-2019 Kesin Vakaları İstanbul'da en fazla iken diğeri ise Ankara. Ben Tıp Doktoru dediğim için neden Tıp Doktoru dediğimi merak edenler varsa Tıpta bir Doktora hiçbir zaman Doktor veya Dr. demezler Tıp Doktoru derler çünkü normal Doktorluk Üniversitelerde Akademik olarak Öğretim Üyelerine ait bir şey iken Tıp Doktorluğu çok farklıdır bunu da açıklayayım yanlış anlaşılma olmasın. Türkiye'de şu anda COVID-2019'a karşı en iyi sonuç alan Özel ve Devlet Hastaneleri de Ankara'danmış. Benim dediğim Tıp Doktoru da şu anda Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde. İlk olarak şunu açık şekilde ifade edeyim: Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'de dâhil (Günlük) COVID-2019 Başvurusu 24 ila 36 arasında bir şey oluyormuş. Bu COVID-2019 Hızlı Test Başvurusu ise çok azmış. Birçok COVID-2019 Kesin Vakası da şu anda iyilermiş. Bunun nedeni ise Ankara Başkent Hastanesi'nin iyi olmasıdır. Amaç; Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde birebir COVID-2019 Hızlı Testi yapmak değil ama gerekirse COVID-2019 Hızlı Testler konusunda Devlet Hastaneleri'ne alternatif oluşturmaktır. Birçok COVID-2019 Kesin Vaka Tanısı, Devlet Hastaneleri'nde yapılmaktadır. Ayrıca; Birebir tanıdığımız Tıp Doktoru'nda Kesin Vaka artışı ve Ölüm Oranlarının da daha fazla olacağını istedikleri kadar önlem alsalar da bunun olabileceğini bundan dolayı her şeye karşı dikkatli olmamız gerektiğini de ifade etti. Bugünden itibaren COVID-2019 ile ilgili çok fazla Mesaj atmayı da düşünmüyorum çünkü Konuyu açan Mehmet'te dâhil Forumca Corona Virüs konusunu çok fazla abarttığımızı fark ettim. T.C Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu Üyelerinin dediklerini birebir yapabilirsek bir sorun olmaz.
|
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15 |