Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2020, 00:32   #10
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Syst3m 'i Nasıl Bilirsiniz

Canım hemşocum , hep bir deli bir de çocuk yanı vardır her iki halini de seviyorum sanırım😇 , dost olana dost , düşman olana düşman olan türdendir Furkan , hakedene hakkını vermeyi sever ben gibi ..( Sanırım bu sebepten iyi anlaşıyoruz 😍 )

Şöyle bi dönüp baktığım da su ortamda arkamda , yanımda ve yeri geldiğinde burda yanlışsın esra diyerek önümde durabilecek tek kişidir beLkide her zaman desteğini gördüm her zaman da destekçisi oldum , olmaya da devam edeceğim her daim .. zira bu ortamlarda onu yormayan tek hatunum heralde her manada ☺

Buralar bu ortamlar gelip geçici sohbetimiz ve dostluğumuz her daim baki olucak buna ikimizde hem fikiriz ( Starbucks sözleri birikti zira )

İyiki ama iyiki tanışmışız zaten bunca zamandır aynı ortamda olup Mahmut gibi bir ortak tanıdık varken nasıl oldu da denk gelmedik hayret ediyorum 🤣😂 Bana her zaman güvendiğin için esra nın sözü benim sözümdür ben neysem esra odur dediğin ve fikir ayrılıklarına düştüğümüz anlarda bile hep sarılır gibi konuşup yoluna koyduğun için herşeyi ve epey uzun zamandan sonra bu ortamlardan da güvenilir birilerinin olabileceğini bana gösterdiğin için teşekkür ederim ♥

~ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cağnımsın.

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

Konu diShy tarafından (28 Mart 2020 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver