Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2020, 13:43   #5
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Syst3m 'i Nasıl Bilirsiniz

Kelimelere sığdıramam. Yıllardır bir aradayız artık bir olmuşuz tek olmuşuz.
Ona baktığımda kendimi oda bana baktığında kendini görüyor ve zaman bizi öyle bir yoğurdu ki aldığımız en son ki şekil tek ve bir oluşumuz. Nasıl anlatsam ki şimdi onu size inan bilemiyorum.. kimileri sever,kimileri sevmez ama genelde sevilmemesi de "Meyve veren ağacın taşlanması misali" her girdiği işte başarılı olmasıdır çünkü bir işe girmişse o işi layığı ile yapmadan asla bırakmaz inatçı ve savaşçıdır. Tuttuğunu bu bağlamda koparır alır çünkü disiplinli ve kuralcıdır.
Sevecendir harbi hakiki dosttur. Çevresindeki herkese yardım elini uzatır ama onun dostluğuna güvenerek çizdiği kırmızı çizgileri aşılırsa ne kadar severse sevsin orada o dostluğu bırakır hızla uzaklaşır. Suistimal edilmeyi asla sevmez..
Duygusal bir yanı vardır hafiften minnoşumsu ;d ben pek yakıştıramasamda kendisine bu gerçek değişmiyor ahah
Soğuk görünen yapısının yanı sıra bir de eğlenceli bir yanı vardır. Saatlerce konuşsanız sıkılmazsınız gülmekten karnınıza kramplar sokabilir . Harbi adamdır hakikidir. Başarıya giden her yolda azimli ve hırslıdır.
Kafaya çok şey takmaz tek taktığı değer verdiklerinin yaptıkları ve onların iyilikleridir.
En sağlam kötü gün dostudur. Kimseniz yoksa Furkan muhakkak oralarda bir yerlerde vardır.
Kıssadan hisse bana sorsalar Furkan senin neyindir diye direkt " O BENİM AİLEM" derim.
Çünkü geçen zaman içerisinde o benim ailemden biri oldu ve hepte öyle kalacak.

Seviliyorsun canımın içi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ciğimmm :*

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet