Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2020, 13:41   #50
Yusuf
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Geveze.Org - Narcos ( Kelebeksohbet.net ) rezilliği

Narcos Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yazılanları okudum bir çoğuna güldüm sebebide webmaster kanalıma gelip bir takım yardımlar isteyip hayır cevabı alan kişilerin tamamı burda arkamdan sallamışlar.. Tema çalma olayı gibi bir durum yok tema istediğimde ortak kullandığımız yandex diskin içine atılmış olanlar arasında seçerim, hangisi kimin temasıdır nesidir didik didik etmem bu tema zaten piyasada bir çok domainde olan bi temadır. birisi kalkmış sunucumuza saldırıyorlar demiş biriside gevezenin temalarını dağıtacağım demiş boş beleş konular.. Webmaster kanalına gelip bunu belirtmiş olsaydı gereken yapılırdı olayı gevezeye sallama noktasına getirmiş olmasıda ve konunun genelinde master üzerindne yürmeside amacı açıkça ortaya koymaktadır. Ayrıca Geveze.ORG bünyesinde bulunan herhangi bir domainin temasının kullanılması halinde yasal işlem başlatılıyor bunu burada tecrübe eden bir çok kişi olmuştur sonuçları adli makanlarca belirleniyor.
Dün peşimizde yardım dilenenler burda beylik taslıyorlar.. Ayrıca temayı başkasına satmak nedir yahu bunu buraya yazmak ayrı bir komiklik buna inanmaları ayrı bir acizlik.. bunuda yazmayacaktımda cevap ver diyenler oldu hatırları kalmasın..
ötesi ve sonrası hakkında daha cevap vermeyeceğim bir sorunu olan varsa gelir derdini anlatır gerekeni yaparız burda ucuz delikanlılık yapmaz.. karşımda el bağlayanlar burda ayrı bir özgüvene kapılmışlar..
iyi forumlar.

hacı tema karşılığı aldığın 200 TL ne durumda ? 2 yıl oldu halen iadesini yapmadın paramın sallıyor tutuyorlar diyorsun da kaç defa aradım telefonlara bakmadın o dönem konu açtım oralı olmadın birde savunmamı yapıyorsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet