Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2020, 14:32   #16
BeLLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa

tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne is yapiyorsun diyeyim

tugbu’cum tatlım mesleğimi demiştim Kalıcı Makyaj Ve güzellik Uzmanıyım.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:26 --

judith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sevdiğin,tekrar tekrar izlesemde bıkmam dediğin filmin ismi ?

İtalyancası ~ La vita e bella ~ Hayat Güzeldir. filmiRoberto Benigni’nin yönettiği 1997 yapımı en iyi italyan drama.Kaç kez izlediğimi inanki hatırlamıyorum.Her defasındada aynı duygular karmaşına girmişimdir
Tşk ediyorum saglıklı günler diliyorum canım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:48 -->-> Daha önceki mesaj 15:33 --

Rhytia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler.
Foruma geliş hikayeniz nasıl oldu?
Evcil hayvanınız var mı?
Kitap okumayı severmisiniz? En son okuduğunuz kitap ismi nedir.
Ve son olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir Mevsim olsaydıı??? Hangisi olurdu acaba.

Foruma geliş hikayem şöyle,cok sevdiğim reeldede dostluğumuzun baki olduğu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımın tavsiyesi önerisiyle oldu.Mevcut daha öncesinde adminlik yaptığım forumdan ayrılmıştım.Aslında artık ırc’ı bıraktığım gibi foruma olan hobimide rafa kaldırma kararı almıştım.Ama biliyorsunki tatlım,hepimizin sosyal yaşamının haricinde kafasını dağıtmak istediği,kendınle kalmak istediği,ne biliyim korkularını sevinçlerini yada en güzel anlarını paylaşmak istediği o ozel zamanları olabiliyor.İşte bu tür sayfalar platformlar bize bu konuda çok güzel olanak sağladığı için burada olmayı istiyoruz ve burdayız.Sevgili dostumla bir sohbetimiz esnasında bana buraya gelebileceğimi ortamın nezihliğinden kaliteli insanların paylaşımlarının olduğu yerden bahsedince gelmeye karar vermiş oldum
Evcil hayvanım vardı.Hayvanları cok seviyorum.Hatta o kadar cok seviyorumki,onlara insan yavrusu gibi yaklaşıp seviyorum) Cavalier ile Cocker karması olan Çiko adında bir köpeğim vardı.Ama ufak bir detayı gözden kaçırmışım onu sahiplendiğimde,alerjık astımım artı kronik bronşitim de var malesef bu sebebten ötürü fazlaca sarılarak sıkarak sevdiğim ve ilgilendiğim için,tüm alerjilerimi tetikledi.Hastanelik oldum hatta.Doktorum bu konuda kesınlıkle uzak kalmam gerektiğini söyleyınce malesefki 1 yılın sonunda cok yakın dostuma vermek zorunda kaldım
Kitap cokseverim evet şuan ara ara okuduğum kitap Tuğçe Işınsı ~Hiçlikten Gelen Güç kitabı.
Mevsim olsam Temmuz olurdum ki zaten temmuz doğumluyum.yaz ayını seviyorum.
Saglıklı gunler diliyorum tatlım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:59 -->-> Daha önceki mesaj 15:48 --

AftieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler
Asla yapmam dediğin bir şey var mı?
Yapmaktan hoşlandığın şeyler neler?
Sık sık ziyaret ettiğin yerler var mı?
Yapmaktan nefret ettiğin şeyler nelerdir?
Sıkıldığında neler yaparsın?
Seni kızdıran şeyler nelerdir?
Küçükken hangi mesleği olmak isterdin?
Çok paran olsaydı neler yapardın?
Hayatta bir idolün var mı?
En fazla para harcadığın şey nedir?

Evet var tatlım.Hayatımın hiçbir noktasında şartlar ne olursa olsun,kimseye yalakalık yapmadım yapmamda.Bu işle ilgilide olabilir yada sosyal hayatla,ikili olan tüm ilişkilerde de gecerli.Hayatta en nfret ettiklerimin arasında yalakalıktır.
En çok hoşlandığım sabah yürüyüşleri sessızlıkte insan kendıni daha iyi dinleyebiliyor gibime geliyor.Ve kahvaltı etmeyı feci seviyorum.Benim hayatımda hafta içide olsa hafta sonuda olsa sevdiklermle birlikte kahvaltı etmeyi cok seviyorum.Kısacası kahvaltı hayat listemde ilk sırada desek abartmış olmam
Ütü yapmaktan nefret ediyorum
Sıkıldığımda forumda geziyorum.Sosyal hayatta flm izleme şansım varsa flm izlerim,yada dostlarımla sohbet kahve vs ..
Verilen sözün tutulmaması beni çıldırtır.Çocukluğumda beri tüm benim tanıyan herkezbu huyumu cok iyi bilir ona göre davranır
Tiyatro sinema oyuncusu olmak isterdim.
Klişe gelmesini istemem ama,canı gönülden söylüyorum,dünya üzerindeki yardıma muhtaç kimsesiz yada aç cocuklara destek vermek isterdim.
Rahmetli babam idolümdğ ve hala idolümdür.Onun bir lafı vardı,Hayvanlar gibi çalışıp,insan gibi yemeyi bil kızım derdi.bu hep aklımdadır.
Sanırım en çokta ayakabıya harcıyorum çok seviyorum napimm))
Sorular içşn tşkler saglıklı günler diliyorum tatlım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:02 -->-> Daha önceki mesaj 15:59 --

Tebrklerini ve tşklerini iletip soru yöneltmeyen diğer arkadaşlarımada çok çok tşk ediyorum

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:02 --

Tebrklerini ve tşklerini iletip soru yöneltmeyen diğer arkadaşlarımada çok çok tşk ediyorum

Konu BeLLa tarafından (21 Mart 2020 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver