Merhaba arkadaşlar Sohbetkur.net için 24 temmuz 2019 tarihinde başlayıp 28 Temmuz 2019 tarihinde bitirdiğim tasarımı geveze.org webmaster lideri @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çalarak kelebeksohbet.net adresine kurup birde
Copyright 2019 by Narcos yazarak kendi yapmış gibi göstermeyi geçtim birde sağa sola vermek için teklif sunuyor.
geveze.org gibi bir markanın webmaster lideri böyle bir şey yapabiliyorsa büyümek için çabalayan emek veren ufak sunucuların istediklerini yapmakta özgür olduklarını düşünüyorum yani buraya açılan konuların tamamen hiç bir şey ifade etmediğini düşünüyorum.
yorum sizin. Konu ile ilgili : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
adresinde @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın 29 temmuz 2019 tarihinde sohbetkur.net yeni arayüzü olarak paylaşımıda mevcuttur.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] style.css de belli başlı kullandığım sitillemeriçin belirttiğim aspp, asp11 asp22 ler vs [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] style.css de bulunan tema info kısmı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]