SanalSevgi.Com Güncel Yönetim Kadrosu
Merhaba arkadaşlar. SanalSevgi.Com Ailesi Olarak Hoş Sohbetler Dileriz... Kullanıcı adı: Sanalsevgi.com İrc adresi: irc.sanalsevgi.com Sunucu Sahibi: SoNNoKTa Bağlantı portları:6667,6668 Yönetim Kadrosu Teknik Admin: X Root Admin: BeLLa-eLfida-PaNZeHiR Network Admin: Tutsaq-Tuqba Services Admin: Cemre-Sevqi Server Admin: SarıŞin-Siqaramsın Co Admin: BaLıKKıZ-Nartanem IRCop Admin: bliss-pSiqo Görev Dağılımı Genel Sorumlu: BeLLa-eLfida Sohbet Founderi: CEMRE Sevgi Founderi: pSiqo Chat Founderi: Nartanem Kanal sorumlu: Sevqi Nick Sorumlusu: Panzehir Dj&Radyo Sorumlusu: eLfida Web Sorumlusu: X Sohbet Sitelerimiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Radyo Web Adresimiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kullanıcı Sayısı: 35-50 Not: Admin ve Dj alımlarımız günceldir.
Konu Che tarafından (11 Mart 2020 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Dış link temizlendi.
|