Eşinin 9 kez göğsünden bıçakladığı kadın hayatını kaybetti
Bursa'da, kocası tarafından göğsünden 9 kez bıçaklanan Ulviye adlı bir çocuk annesi kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, 35 yaşındaki bir kadın kocası tarafından göğsünden 9 kez bıçaklanarak öldürüldü
OKULDAN GELEN ÇOCUĞU ANNESİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU
Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde Yeşilova Mahallesi 10'ncu Ada Sokak'ta meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonra eve giden 11 yaşındaki H.H, annesi Ulviye H.'nin yerde kanlar içinde yattığını gördü. H.H.'nin feryatları üzerine eve gelen komşuları, Polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
GÖĞSÜNDEN 9 KEZ BIÇAKLANDIĞI BELİRLENDİ
Göğsünden 9 bıçak darbesiyle kalbi durduruğu belirlenen Ulviye H., sağlık ekibinin yaklaşık 20 dakika süren müdahalesiyle tekrar yaşama tutundu. Özel bir hastaneye kaldırılan Ulviye H., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
CİNAYET ZANLISI OLAY SONRASI TESLİM OLDU
Olayın ardından Merinos Polis Karakolu'na giden Hüseyin H., eşini bıçakladığını itiraf etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaynak: DHA |