Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2020, 19:55   #86
Araf
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karalama Defteri

Belki iyi bir insan olamadım. Belki düzenli bir yaşamım da olmadı. Her seferinde kırgınlıklarından kurtulmaya çalışan, mutlu olmak için bir sebep arayan insan oldum. Hayatımda onca mutlu anlardan sonra gelen mutsuzlukları kaldıramadım belki. Çok ağır geldi taşıyamadım. Bir şeyden eminim ki seni sevdiğim gerçeği, diğer acılarımdan, mutsuzluklarımdan tüm ağır yüklerimden daha ağır geldi bünyeme. Bünyem, benliğim daha bir ezildi sonra, biraz daha fazla battım içinden çıkamadığım kuyuya. Çok çabaladım bu kuyudan çıkmak için, çok çabaladım bu pis, siyah yaşamdan kurtulmaya. Beceremedim her defasında, her zaman olduğu gibi yine yenildim. Bataklıkta çırpınmam her defasında daha fazla batmama sebep oluyordu. Elimden ise hiçbir şey gelmiyordu. Saniye saniye yaşadıklarımı düşünüyor, yaşadıklarım gözlerimin önünden film şeridi gibi akıyordu. Ben günden güne ölümümü, yok oluşumu izliyordum aslında.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver