Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2020, 19:37   #18
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 5. Hafta Konuğu * AftieL

thelord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ara sıra konularına denk geldiğim bilgili bir insansın, çalışma hayatında başarılar dilerim.

Dünyanın sonu gelecek gibi görünüyor bizlere ve bizleri sessiz sessiz takip edenlere bir çift cümle bırakır mısın ?
Teşekkürler.

Dünyanın sonu elbette gelecek ama yakın bir zamanda olacağını sanmıyorum

ama 3. dünya savaşı için aynı şeyi söyleyemem tabi 2045 e kadar herşey rayına oturacak galiba muhtemelen olmuş bitmiş olacak

ama bu gidişe dünyanın sonunu bizler getireceğiz.

sadece insanlarda şuna karşıyım körü körüne birşeye bağlı olma olayı ister siyasi olsun ister başka şekilde toplum birçok şeyde bilinçsiz ve bilinçlenmek istemiyor.
bazen kendi kendine inandığı yalanlara devam etmek istiyor çünkü bu daha kolay geliyor.
mesela siyaseten örnek vereyim solcuyum farzedelim a haberden nefret ediyorum ve asla izlemiyorum

yada sağcıyım diyelim foxtan nefret ediyorum asla izlemiyorum

bunlar çok yanlış benimsediğin fikirlerin eksisini ve artısını araştırmalısın gerektiğinde eleştriye açık olmalı ve yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi bilmelisin

aksine zıttını dinlemelisin sevmiyorsan bile bu şekilde yanlışlarını düzeltebilmelisin
twiterde bunlar çok oluyor mesela biz kendi içimizde birçok fikir karmaşası yaşadığımız için düşmanlarımız bunları kaşıyor biri birşey paylaşıyor yalan haber alıyor başını gidiyor kimse bunu araştırmıyor böyle bir haber var ama doğrumu diye bunlar bizim eksikliklerimiz değiştirmeye çalışmalıyız.

ideolojini kaybetmemek uğruna sahte haberlere tutunmak çok zavallıca bence

bu örnekler her ideoloji uğruna geçerli belli bir kitleyi hedef almadım linç yemek istemem bu yüzden

bayağı uzun oldu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver