Okuyan gözlerine sağlık.giden zaten gitmiştir.biz geride kalanlara bakalım.iyi günde herkes yanında. zor günde yanında olanı bulmak marifet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Güzel olan senin kalbin.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:00 -->-> Daha önceki mesaj 19:57 --
Ha şöyle bir şey var bak bir de. Gerçi benim ne kaybettiklerime üzüleceğim zamanım ne de kazanabileceklerim için harcayacağım bir emeğim var. Ne geçmişle ne gelecekle ilgileniyorum artık. Benim yaşadığım an; şu an.
Doğru ya; sevdiklerim.
Ne olursa olsun onlar iyi ki var. Bence bizi biraz da olsa onlar tamamlıyor. Birlikte saçmayalabilmek, birlikte ağlayabilmek, birlikte gülebilmek işte bir şeyleri birlikte yapabilmek ya zaten iş. Gözüm kapalı güvenebileceğim insanlar biriktirmişim ben farkında olmadan. Çok sevdiğim insanlar arasına girmiş sonra onlar ve ben hiç onlarsız kalmamışım.
Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymadım, duymayacağım.
Artık rahat mıyım? Biraz.
Gitmeden; bu ülkeden nefret ediyorum. Yapılanlardan, başındakilerden, adaletsizliklerden. Ama gün gelir devran döner be. Yapılanların hesabı teker teker sorulur ve burnundan bir güzel gelir. İşte o güzel günlerin gelmesi dileğiyle.
Başka da,
Yok Birşey
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.