Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
300 gr kuşbaşı doğranmış et (Isteye göre değişebilir)
1 kg patates
3 adet kuru soğan
5 çorba kaşığı zeytinyağı
5 diş sarımsak
2 çay bardağı haşlanmış nohut
3 adet domates
Yeteri kadar sıcak su (2,5-3 su bardağı)
Tuz
Karabiber
Nohutlu Patates Nasıl Yapılır ?
Küp doğranmış soğanları zeytinyağında kavurun. Küp doğranmış patatesleri ekleyin ve 2 dakika soteleyin. Baharatları, ezilmiş sarımsağı, haşlanmış nohutu, küp doğranmış domatesleri ve kuşbaşı eti koyun. Sıcak suyu koyup kısık ateşte, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.