Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2020, 12:02   #1
IrCbaStarD
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hazin.Net ~ Geveze Final Script ~ Hazin Script

Selamlar;

Hazin Script (Geveze Final mIRC) benim yazmış oldugum scriptler arasinda top5'dedir. Görsellik acısından bana bırakılan bi iş oldu diyebilirim, scripti tasarlarken sadece görünüm üzerine gitmeyi tercih ettim. Kanalda sohbet etmeyi seven arkadaşlarin hoşlarına gidecektir, normal mirc görselinden sıkılan arkadaşlarada alternatif olucaktır. İleriki dönemde script içine Hazin.Net bünyesinde bulunan ödüllü oyunlar entegre edilip stabil bir görünümü ve çalışması sağlanıcak. Script şuanda Beta versiondadır, bazı gözden kacırdıgım olaylar olabilir illaki birseylerde fixleyip belirticem konu altinda, linkler hezaman güncel olucaktır.

Gelecek versionda olucaklar;

Ödüllü oyunlar.
Bir çok özellik yeniden kodlanıcaktır, daha uygun yıoluyla.
vb

Script @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in yazmış oldugu profil sistemi ile uyumlu, profil resimleri avatar resimleriniz.

Not: addon coplugu, kullanilmayan kodlardan ziyade sürekli görsele yüklendik.

Dipnot: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Fırat'in) bazi imtiyazlarin icin teşekkür ederim.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu IrCbaStarD tarafından (16 Şubat 2020 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver