Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2020, 17:49   #1
Çevrimdışı
Bal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bisküvili Saray Sarması Tarifi






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bisküvili Saray Sarması Tarifi İçin Malzemeler
1 paket petibör bisküvi
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
Muhallebisi için:
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
2 yemek kaşığı (tepeleme) kakao
1 paket vanilya
50 gram margarin

Bisküvili Saray Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?
Bisküvileri robottan çekip un haline getirin ve bir borcamın dibine yayın.
Krem şantiyi sütle beraber bir mikser yardımı ile katılaşana dek çırpın ve soğuması için dolaba kaldırın.
Bir tencereye muhallebi için gerekli olan süt, un, şeker ve kakaoyu alın ve güzelce çırptıktan sonra ocağın altını açın.
Sürekli karıştırarak, muhallebi göz göz kaynayana dek karıştırın ve kaynamaya başlayınca içine vanilya ile margarini ilave edin.Margarin eriyene dek karıştırmayı sürdürün ve ardından ocağın altını kapatın .
Hazırladığınız muhallebiyi, bisküvilerin üstüne dikkatlice dökün ve oda ısısında tamamen soğumasını bekleyin.
Muhallebi soğuduktan sonra üstüne dolapta soğuttuğunuz krem şantiyi dökün ve yayın.
Bir gece buzdolabından dinlendirdiğiniz tatlınızı, ertesi gün dilimleyin ve rulo şeklinde sararak servis edin. Dilerseniz üstünü toz antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz. Afiyetler olsun!

__________________


Artık benlesin bal.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver