Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2020, 10:28   #10
Ares
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son dakika / İdlib'de saldırı: 5 asker şehit, 5 asker yaralı

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yazdim yazdim sildim sinirlenmemek elde degil
Ardı arkası kesilmiyor şehit haberlerinin
Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanların da yardımcısı olsun
Dua edelim🙏🏻

Senin yerine ben yazayım.

Öncelikle Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

İdlib'de hava sahası hakimiyeti yok, karadan destek yok, gözlem noktaları kuşatma altında ve askerlerimize Taftanaz'da gerçekleştirilen saldırı sonrası Şehit olan ve yaralanan askerleri tahliye etmek için gelen helikopterler dahi Rusya'dan izin alıp iniyor. İdlib'deki cihatçı grupları korumanın bedelini rejim ile bu gruplar arasında kalkan yaptıkları Mehmetçik ödüyor. Bataklık bu, göz göre göre bataklığa atmaktır Mehmetçiği. Suriye topraklarında Suriye ile savaşıp Suriye'yi koruyoruz. 2011'den beri AKP'nin yanlış Suriye politikalaŕı yüzünden askerlerimizi kaybediyoruz. Suriye’de hem '' toprak bütünlüğünden yanayız '' diyorlar, hem de rejimin bu bütünlüğü sağlamasına engel oluyorlar. Bu nasıl bir politika, nasıl bir anlayış? Barış Pınarı Harekatını zaten sürdüremedin, ABD ve Rusya'nın bilgisi ve izni olmadan hiç birşey yapamıyorsun. Hala Suriye'de ne yapıyoruz? Suriye'nin bölünmesi en çok bize zarar verecek, bu bu kadar açık.

Suriyeliler benim ülkem de her türlü suçu işlesin, Devletimizin sırtından geçinsin, park bahçe ve sahiller de nargile keyfi yapsın, bizim Askerimiz Suriye de Şehit olsun.

Ne ALLAH'tan korkuyorlar, ne kuldan utanıyorlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver