Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2020, 19:57   #1
Çevrimiçi
Oktayy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk bayrağını yırtan Yunan vekil Lagos rahat durmuyor! Müftü hakkında suç duyurusunda bulundu




Türk bayrağı provokasyonu ile gündeme gelen eski Altın Şafak Partisi milletvekili İoannis Lagos'un başkanlığını yaptığı EL.A.SYN. Partisi, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete hakkında suç duyurusunda bulundu. Müftü Mete sosyal medya hesabında "Şubat ayı bizim için yorucu ama bir o kadar da keyifli olacaktır" diye yazdı.

Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırtan ve tüm kesimlerin kınadığı eski Yunan vekil İoannis Lagos'dan tepki çekecek bir hamle daha geldi.

İSKEÇE MÜFTÜSÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırtarak gerek Türkiye'de gerekse de Yunanistan'daki Türklerin büyük tepkisini çeken Yunanistan'ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi, Avrupa Parlamentosu bağımsız milletvekili İoannis Lagos'un başkanlığını yaptığı E.LA.SYN. (Ulusal Halkın Vicdanı) Partisi, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete hakkında Yunanistan Yargıtayı'na (Arios Pagos) suç duyurusunda bulunduğu açıklandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'TÜRKİYE'NİN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİYOR' İDDİASI
Sözcü gazetesinden Yaşar Anter'in haberine göre; Yunanistan'da yayın yapan ve Batı Trakya Türklerinin sesi olarak bilinen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde, suç duyurusunun Ahmet Mete'nin Trakya bölgesinde 'Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda' faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla yapıldığı bildirildi.

Bu sebeple gerekli belgelerin toplanarak E.LA.SYN Partisi yetkilileri tarafından 3 Şubat Pazartesi günü Yargıtay Mahkemesi'ne sunulduğu belirtildi.

MAHKEMELER DEVAM EDİYOR
Öte yandan İskeçe Müftüsü Ahmet Mete'ye yönelik daha önce açılmış mahkemeler de şubat ayı içerisinde devam edecek.

Müftü Mete sosyal medya hesabından 4 Şubat Salı günü yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Değerli Dostlar. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Şubat ayı bizim için yorucu ama bir o kadar da keyifli olacaktır. Sizinle paylaşmak isterim. Malumunuz yeni bir mahkemeye verilme haberini paylaştı dostlar. Eski mahkemeler de devam ediyor bu ara.

Şöyle:

1- Mustafa Ali Çavuş'u rahmetli Denktaş'a benzetmemin iddiası mahkemesi yarın Selanik'te

2- Yahudilere hakaret iddiası mahkemesi 19-02-2020 Selanik'te

3- Gökçepınar makam gaspı iddiası mahkemesi 26-02-2020 Selanik'te

Bu kutlu davada yalnız olmadığımı bilmek benim için en önemli moral ve destektir. Allah doğrularla beraberdir."

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


sondakika.com

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver