Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2020, 16:49   #1
Çevrimdışı
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ev yapımı; kabak ve havuç püresi




1 kahve fincanı irmik
1 adet orta boy kabak
1 adet orta boy havuç
1/4 kuru soğan
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Kabak, soğan ve havuçların kabuklarını soyalım ve küp küp doğrayalım. Zeytinyağını yakmadan soğanları hafifçe soteleyelim. Havuçları ekleyip 1-2 dakika tahta kaşıkla çevirelim. Bir bardak sıcak su ekleyerek 15 dakika kadar pişirelim, kabuklarını soyduğumuz kabakları ve ince bulguru tencereye ekleyelim ve kapağı kapatıp 10 dakika daha pişirelim. Sebzeleri bir çatalla ezerek ılıklaşınca bebeğimize servis yapabiliriz.
1 kahve fincanı irmik
1 adet orta boy kabak
1 adet orta boy havuç
1/4 kuru soğan
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Kabak, soğan ve havuçların kabuklarını soyalım ve küp küp doğrayalım. Zeytinyağını yakmadan soğanları hafifçe soteleyelim. Havuçları ekleyip 1-2 dakika tahta kaşıkla çevirelim. Bir bardak sıcak su ekleyerek 15 dakika kadar pişirelim, kabuklarını soyduğumuz kabakları ve ince bulguru tencereye ekleyelim ve kapağı kapatıp 10 dakika daha pişirelim. Sebzeleri bir çatalla ezerek ılıklaşınca bebeğimize servis yapabiliriz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver