05 Şubat 2020, 16:48
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Anne elinden; semizotu ve pirinç püresi
1 adet küçük boy kabak
1 kase kadar semiz otu
1 kahve fincanı pirinç
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Pirinci bol su ile yıkayalım ve süzelim, küçük bir tencerede pirinci az miktar da su ile kaynamaya bırakalım. Doğradığımız kabak ve semiz otunu da tencereye ekleyelim ve 10 dakika kaynatalım, ateşi söndürüp üzerine zeytinyağı ekleyip dinlendirelim ve sonrasın da blendırdan geçirip minik yavruyu besleyelim...
1 adet küçük boy kabak
1 kase kadar semiz otu
1 kahve fincanı pirinç
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Pirinci bol su ile yıkayalım ve süzelim, küçük bir tencerede pirinci az miktar da su ile kaynamaya bırakalım. Doğradığımız kabak ve semiz otunu da tencereye ekleyelim ve 10 dakika kaynatalım, ateşi söndürüp üzerine zeytinyağı ekleyip dinlendirelim ve sonrasın da blendırdan geçirip minik yavruyu besleyelim...
Alıntı |
| |