Cevap: Aldatan Erkekler Hakkında Bilmeniz Gereken 7 Şey
| Syst3m Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Maddelerin çoğu Türkiye sınırlarında geçersiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hangi Türk erkeği aldattiğinin bilinmesi için yapar. Yakalanmak ister mi. Örneğin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hemsomu eşi aldatsa bu imkansız birşey gerçi ama varsayalım ki yaptı. Yakalanmak isteği ile yapabilir mi? Ki ben Esra'nın nasil biri olduğunu biliyorum. Ve bir çok kadından eşlerine bu durumları değil yaşamak yanlış anlaşılma durumuna bile katlanamazlar. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Niye ben aldatılıyorum ya jskdkf YUVAMIMI YIKICANNN @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hahdjjdfjajaja 🤣😂 Ay Allah şaşırtmasın ne diyim erkeklere güvenmemek lazım ama eşim bey de nebilim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |