Cevap: Ekrem İmamoğlu'ndan 'Depremde kar tatiline gitti' eleştirilerine yanıt: Benim tarzım bu, toplum buna alışacak
Sana normal geliyorsa sorun yok kendi auranda yaşamaya devam edebilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:51 -->-> Daha önceki mesaj 10:49 --
| AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Anladım istediğini seçebilirsin elbette demokratik bir ulkede yasiyoruz ayrıca neden kızdığımi dusundun ki neden tepki aldim diye gulerek sormusken ben sosyal medya twitter ve siyaset ile yakindan ilgileniyorum elbette neyseki burada kimsenin siyasi düşüncesi için tepki vermedim ve kimsenin yanlışı içinde başka bir yanlısı savunmadım herkes eleştirebilme yeteneğine sahip olmalı futbol takımı tutmuyoruz en nihayetinde
| Aynen öyle konu Beşiktaş olsa neyse de Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. siyaset için kimseyi kırmak istemem. Sadece görüşlerimi söyledim. Sıkıntı yok yani yanlış anlama. Ben kızdın sandım.
__________________ You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말 |