Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2020, 10:40   #15
Ezgi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekrem İmamoğlu'ndan 'Depremde kar tatiline gitti' eleştirilerine yanıt: Benim tarzım bu, toplum buna alışacak

AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Farkındamısın ben resim kesin doğru yanlış diye birşey yazmadım twitterde 10 binlerce kişi tarafindan paylaşılıyor yazdım binlerce kişi doğru binlerce kişi yalan diyor bazi Ataturkculerde doğru diyor yani bu binlerce kişinin tezini kanıtlamak banami kaldı kaldiki binlerce kişi tarafindan paylaşıldığı için koymak istedim yazdım merak ediyorsan kendin araştırabilirsin

Aslında çok normal sormuştum soruyu neden o kadar kızdın anlamadım da gerek yok araştırmama ben böyle sosyal medya olayları ile pek ilgilenmiyorum. Gerçek hayatıma bakıyorum. Markete gidiyorum cebimdeki parama bakıyorum ne alabiliyorum ona bakıyorum. Sonra kış gelmiş ısınmaya ne kadar ödüyorum ona bakıyorum. Elektrik su parasına bakıyorum. Arabama aldığım benzine bakıyorum. Mühendisim ama mühendis gibi mi yaşıyorum buna bakıyorum. Yaşam standartlarıma bakıyorum ona göre yönetici seçiyorum. Mantıken
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver