Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2020, 20:53   #7
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: The Simpsons'ın 1993 yılında yayınlanan bölümünde 'koronavirüs' izine rastlandı

huri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zaten hayatınız dizi ve komplo teorileri üzerine kurulu. İş bulamıyorsak ya da ne bileyim kötü bir şey geldiyse başımıza hep başkalarının tırnağı vardır işin içinde.
Çin’deki virüs olayı ilk değil, bakınız: Sars. Buna benzer birçok virüs ortaya çıkmıştır muhtemelen. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi sende başlama, YouTube videoları yerine biraz da kitap okuyun.

Hayır beni neden etiketliyorsunuz isteyen istediğini düşünür ben gereksiz yerlede sizden bahsediyormuyum pardonda siz kimsiniz ki gizli güçler sizin is bulup bulamamanizla ilgilenecek kendinizi bu kadar onemli mi sayiyorsunuz yada size is bulamadim hep gizli guclerin oyunu boyle birşey söyleyen mi var cevrenizde yani bakış acınıza hayran kaldım pes dedirtecek cinsten ayrıca benim bilgi birikimimin youtube olduğunu nereden çıkardınız gereksiz tahminlerle kendinizi zeki gösterme cabasindasiniz galiba ayrıca evet nüfus azaltma projesi var buna ister inanın ister inanmayın başkaları sizden farkli düşünüyor diye aşağılama hakkına sahip değilsiniz cunku sende bana gore aptal gorunuyor olabilirsin ve birdaha beni etiketlemeyin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver