...
Merhaba, saygıdeğer IRCForumlari.NET kullanıcıları;
Help Polemiği konusu olan
Zurna.Net sohbet sunucusu
#Help Departmanını kısa ve öz tanıyalım.
Zurna.Net HelpTeam uzun yıllardır help için emek harcayan , gönül vermiş tecrübeli kadrosuyla help kültürünü yaşatmaya 2020 'de de devam etmektedir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önderliğinde bu kültür 3 yıldır yaşatılmaya devam etmiş ve nice yıllarda da devam edecektir.
-
-
-
IRC Network • IRC.Zurna.Net 6667 or 7000
IRCd/Svs Destek Odası • #Help
Departman'ın Barındırdığı Birimler • #mIRCHelp , #OperHelp
- Departman Yönetim Kadrosu *** ZurnaNET Help Departman Kadrosu *** - IRC-HelpFounder: Blackwolf * IRC-HelpManager`s : Norton & Daemon * IRC-HelpMaster`s : UnSouL * IRC-HelpSop`s : ZeuS, PauL * IRC-Helper`s: PRestige, eTheRciTy, Silver, CanerS, Ergin, Tutku, unknown, Levent IRC-Helper`s: background, Fearless, blabla, Karizma, AdimsoL, Credo, Ebruuu, Slow-Time - HelpBOT`s : Z-Help, HelpGame, Profesör -
-
- Help Genel Departman Sorumlusu: • Norton
Help Eğitim Sorumlusu: • Zeus
Help Sınav Sorumlusu: • UNsouL
mIRCHelp Departman Sorumlusu: • Norton
- - #Help ( Zurna.Net resmi IRC-d/SVS yardım kanalı )
- #Helpers ( Zurna.Net helperları için sohbet ve yardımlaşma kanalı )
- #Ciodesk ( Zurna.Net bilgi , eğitim , soru-cevap ve HelperAday yetiştirme kanalı )
- #Sınav ( Zurna.Net resmi Helper seçme kanalı )
- #HelpSop ( Zurna.Net resmi #Help Departmanı genel sorumlularının bulunduğu kanaldır. )
- #HelpEgitim ( Zurna.Net help komutları soru-cevap eğlence/oyun/çalışma kanalı )
- #mIRCHelp ( Zurna.Net resmi Client/Scripting destek kanalı )
-
Help Bünyesinde Kullanılan Botlar HelpGame - Zurna.Net #Help komutları soru-cevap eğlence/oyun/çalışma botu.
HelpSystem - Zurna.Net #Help komutları soru -cevap/eğitim ve Help kanalı sorumlu botu.
________________________________________________ EK: Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Ekibine , akabinde Zurna.Net yönetimine yardımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Önemli Not: İlgili departman hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz.
...