Aleyna Tilki'nin tarzı olay oldu
DJ Mahmut Orhan, 27’nci yaşını önceki gece Asmalımescit’teki Kastel adlı mekanda kutladı. Partiye Aleyna Tilki ve Edis de katıldı.
Gece olmasına rağmen güneş gözlüğü takan Aleyna Tilki, çıkışta mekan önünde bekleyen aracını bulmakta zorlandı. Genç şarkıcıyı aracına muhabirler yönlendirdi.
Mekan çıkışı objektiflere yansıyan Aleyna Tilki tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Siyan bir ayakkabı üstüne mini bir etek tercih eden Tilki, pembe gözlükleriyle dikkat çekti. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KAYNAK cnnturk.com
__________________ “Sen ona en sevdiğin şarkıyı armağan etmişsin ama o dinlerken başkasını düşünmüş.” Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |