Cevap: Bunu özleyenler ?
| Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Seni ihmal ettik yaa kusura bakma. Bu seferlik davetsiz misafir oluver bari Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En baba 10 km falandir pampa. Yolun düşerse ara beni boya beni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne köyü isteydim kankiliboom.. O baklavalarda bayramda yapilmisti ciceeem, anlik degil yani resimler galeriden attim. Ama siz gelmeye niyetlenin hele börekte kolay cay da..
Off bende cok pis severim haa makarnali böreği Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin eline su dökemeyiz biz canim avrat gibi yemek yapiyo o Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | 28 Etiketlenme nedir la gidin yiyin için banane Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Bir ışık süzüldü Tanrı dağından,Tanrı dedi ki; Sana TÜRK dedim.. Git intikamını al yarından.. |