Cevap: Bakımsız olduğu için eşini öldüren insan var mıdır sizce?
| JusT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Başka şekilde ifade edeyim. Yıllar önce iki sevgili el ele tutuşarak bile dışarıda gezemezdi. Ama filmler , diziler , reklamlar , sosyal medyanın etkisi ile el ele tutuşmayı bırakın her türlü şeyin gayet normalmiş gibi insanların bilincine yerleştirildi.Şuan okullarda ki ve gençlerin düştüğü durumun bence tek etkisi televizyon ve internet ortamlarında o tarz o olayların normal olarak yansıtılması.
| Konuyu gayet saptirdin.Bunada söyle acıklama yapayım hani yıllar önce iki sevgili el ele tutuşamiyordu ama sevgilide olmuyorlardı diye bir kural yoktu.Eskilere dönersek intihar yaşlarının ne kadar düştügünü biliyor musun?Ben erzurumda buyudum doğu kulturunu bilirsiniz az cok hamile kalipta intihar edenler hayattan habersz yasioruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:16 -->-> Daha önceki mesaj 06:12 -- Tamamen konuyu saptırdın çocuk beyniyle yetişkin beyni çok farklı değil mi?
__________________ Beni Sokak Sokak Arama,YÜREĞİNDEYİM... |