Seni ihmal ettik yaa kusura bakma. Bu seferlik davetsiz misafir oluver bari
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En baba 10 km falandir pampa. Yolun düşerse ara beni boya beni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Eva Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Baklava fıstık baksana fıstık güzelleri seversin sen kankitellam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o kadar baklavayı kim yiyor?
Ben börek istiyorum böğrek değil ama ıspanaklı börek ve odun ateşinde çay ? O tepsideki böreklerde olur offfffff nerdesin sen yine köy yolunu özlemişsin anlaşıldı....
|
Ne köyü isteydim kankiliboom.. O baklavalarda bayramda yapilmisti ciceeem, anlik degil yani resimler galeriden attim. Ama siz gelmeye niyetlenin hele börekte kolay cay da..
Off bende cok pis severim haa makarnali böreği
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin eline su dökemeyiz biz canim avrat gibi yemek yapiyo o
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.