Bu yazý bana ne kadar tanýdýk geliyor, sanki benim yazýmmýþ gibi. Bunu sana veren kiþi kodlarý ile verseydi iyiydi.Eksik Kopylemiþ sana. PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift týklayýn!
[04:50:19] [« Available »] .ksc dancer
[04:50:20] <[Available]> Deneme1: d[aA@4æàáâãäåÀÁÂÃÄÅÆ]n[cçÇ][eE3ÆèéêëÈÉÊË€£]r
Yasaklanan: d@ncer|dancer|d4nc3r
Yakalanmayan: d-a-n-c-e-r|d\a\n\c\e\r\|d a n c e r vs vs... Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift týklayýn! alias _spamrx {
return $replacex($1-,a,[aA@4æàáâãäåÀÁÂÃÄÅÆ],b,[bBß],c,[cçÇ],ç,[cçÇ],Ç,[cçÇ],e,[eE3ÆèéêëÈÉÊË€£],g,[gðÐqk],ð,[gðÐqk],Ð,[gðÐqk],ý,[ýIiÝ1I!ÏïîÍíÌìÎî],i,[ýIiÝ1I!ÏïîÍíÌìÎî],Ý,[ýIiÝ1I!ÏïîÍíÌìÎî],k,[kqðÐg],m,[mw],l,[Iýl1],o,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],Ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],u,[uüÜÙÚÛÜ],ü,[uüÜÙÚÛÜ],Ü,[uüÜÙÚÛÜ])
} Yukardaki alias bastan sona eksik kodlanmýþ, bu senin koruma kanalýnda koruyacaðýn nick'e fayda vermez. O sana eksik kodlayan arkadaþ kýyak yapmamýþ ama onuda ben tamamlayým. Olmasi Gereken 1: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift týklayýn! alias _spamrx {
return $replacex($1-,a,[aA@4æàáâãäåÀÁÂÃÄÅÆ],b,[bBß],c,[cçÇ],ç,[cçÇ],Ç,[cçÇ],e,[eE3ÆèéêëÈÉÊË€£],g,[gðÐqk],ð,[gðÐqk],Ð,[gðÐqk],ý,[ýIiÝ1I!ÏïîÍíÌìÎî],i,[ýIiÝ1I!ÏïîÍíÌìÎî],Ý,[ýIiÝ1I!ÏïîÍíÌìÎî],k,[kq],m,[mw],l,[Iýl1],o,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],Ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],u,[uüÜÙÚÛÜ],ü,[uüÜÙÚÛÜ],Ü,[uüÜÙÚÛÜ])
} Olmasý gereken 2 Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift týklayýn! alias i-dncr { echo -a $left($replace($_spamrx($regsubex($2-,/(.)/g,\t|)),|,([0-9[:punct:]\s])?),-19) } Yapýlmasý Gereken Ýþlem 3(Koruncak Nick'in Kanal Ismi) Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift týklayýn! on !*:join:#IRC-Dancer:{
.timer 1 1 /spamfilter add c block - ns_System (^|\s) $+ $left($replace($_spamrx($regsubex($2-,/(.)/g,\t|)),|,([0-9[:punct:]\s])?),-19) $+ (\s|$)
.timer 1 300 /spamfilter del c block - ns_System (^|\s) $+ $left($replace($_spamrx($regsubex($2-,/(.)/g,\t|)),|,([0-9[:punct:]\s])?),-19) $+ (\s|$)
} Nick foksuyonu arttýrýldý(cumle basi,cumle ortasi,cumle sonu),karakter garantileme getirildi,spam öncesi cözüm sunuldu.
örnek: Koruncak Nick Döngüsü : #IRC-Dancer < kanalina girildiginde ki sonuc: |