Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2020, 14:10   #26
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sayın forum üyeleri kimi rahatsız etmişim ,şurada kendimce eğleniyorum neden surekli uyarı aliyorum 🤷*♀️🤦*♀️

MspEbrulisa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalın Harflerle Yazarsan Anlar Sanırım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Abla sen niye gömdun beni simdi ya 😂😂🤣

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:09 -->-> Daha önceki mesaj 14:07 --

bb Nickli Üyeden Alıntı

Pm kutunuzu bir daha ziyaret ederseniz ve okuduğunuzu anlarsanız size nickleri de yazmış olduğumu göreceksiniz ama okumadan konu açmak daha kolay sanırım. İyi forumlar diliyorum size

Nickler yoktu ablacigim 🌹

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:09 -->-> Daha önceki mesaj 14:09 --

Aperson Nickli Üyeden Alıntı
Beni çok rahatsız ediyor saniye başı lütfen banlayın şutlayın gerekirse şiddet gösterin ne bileyim kodese tıkın gitsin

Idam etsinler? 😂

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:10 -->-> Daha önceki mesaj 14:09 --

Stech Nickli Üyeden Alıntı
Böyle bir konu açmak yerine yönetimdeki arkadaşlara sorabilirdiniz özel mesaj ile. 15 senedir internet sektöründeyim 2009'dan beri milyon üyeli siteleri Yönetici seviyesinde işlettim emin olun hiçbir sitede yönetim durduk yere üye uyarmaz aksine ban ve uyarı , ikaz en son tercih edilen yöntemlerdir.

Sordum ama yanitini goremedim yonetici ablanin, ben o site satıslarina yardimci oluyorum reklam acısından 🤦*♀️

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet