Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2020, 13:37   #24
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sayın forum üyeleri kimi rahatsız etmişim ,şurada kendimce eğleniyorum neden surekli uyarı aliyorum 🤷*♀️🤦*♀️

bb Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pm kutunuzu bir daha ziyaret ederseniz ve okuduğunuzu anlarsanız size nickleri de yazmış olduğumu göreceksiniz ama okumadan konu açmak daha kolay sanırım. İyi forumlar diliyorum size

Yok okumadim abla konuyu size sordum yazmayinca actim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:36 -->-> Daha önceki mesaj 13:35 --

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yürü be kim tutar deli dolu kardeşim benim burdada uyarı aldın kı
)) uslu dur ama eğlenmeye devam ciddi olanlara bulaşma
)

😂😂 aynen abi hayirlısi bakalim 🤦*♀️

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:37 -->-> Daha önceki mesaj 13:36 --

xena Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , konu başlıklarını alakasi olmayan bölümlere acmamayi özen gosterir misin lutfen?

Iyi eğlenceler

Abla onu beceremiyorum daha .ogrenince yapacagim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet