|
bb Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kendimizi böyle aklamaya çalışmalarınız gülünç geliyor, bizde eğleniyoruz çok. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Banlamaya sebep aramıyoruz aksine şikayetlere cevap veriyoruz ve uyarmamız sizin içindir. Konuyu açmanız hak aramak içinse sizinle ben iletişim kurdum bana söyleye bilirsiniz. İyi forumlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aklamak mı abla kimi rahatsiz ettigimi merak etmis olmam hakli bir davranis degil mi yani
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) size de yazdim nick verin o kisileri yorumlarimla rahatsiz etmeyim madem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:15 -->-> Daha önceki mesaj 13:13 --
|
tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aklamak mı abla kimi rahatsiz ettigimi merak etmis olmam hakli bir davranis degil mi yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) size de yazdim nick verin o kisileri yorumlarimla rahatsiz etmeyim madem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Engel butonu varmis karsılikli anlasabiliriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) kisilerle