Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2020, 12:12   #18
Ralen
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ağız tadıyla bir tartışamayacak mıyız biz bu forumda 😂😂😅🤷*♀️🤦*♀️

judith Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] userleri kaçıran sensin açıkla?? Mutlu musunnnn????Seni esefle kınadık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].......

Koşun koşun gençler, modlar on numara mizah yapmış.
Mod olmak isteyip "nasıl yapacağım ya" diyen arkadaşlar için büyük bir fırsat bu. Modları doğal ortamında yakaladık. Bakın aslında her şey çok basit, iyi zamanda herkes mod olabilir ama ya eleştiri gelirse? Ya beğenmediğiniz bir yorum gelirse ne yapacaksınız? Üzülmeyin hemen anlatıyorum.
-Beğenmediğiniz yorumu alıntılayıp, başka bir mod arkadaşınıza bol soru işaretli sorular soruyorsunuz, ama komikmiş gibi yapmayı unutmayın, bakın şöyle: Berkecan??? Görüyor musun kuşlar uçuyormuş???? Topla gel kuşları???? (Cümleler anlamsız oluyorsa daha iyi olur, mizahın derin anlamı varmış hissi yaratır.)
Bakın kaç tane soru işareti kullandım, daha çok kullansaydım daha komik olurdu. Düşünün 25 tane soru işareti kullandığımı, gülmekten milleti karnı ağrır forumu boşlardı. O yüzden 3-4 tane iyidir.
-Yazıyı bitirirken çok nokta kullanın............ <-- Bak böyle. Ne oldu şimdi? Derin anlam kattım yazıya, "ne anlamıymış bu" diyecekler orasını karıştırmasın, üzümünü ye bağını sorma. (Çaktırma, ben de bilmiyorum.)
-Eğer gelen mod siz iseniz, görev bilinciyle geleceksiniz. Bir cümle kurduktan sonra random atın veya ahahaha diye gülün ki ilk mod arkadaşınıza ayak uydurmuş olun.
Bitti bu kadar. Hadi itiraf edin zor sandınız ama dimi?
Nerenden uyduruyorsun kardeşim böyle şeyleri diyenler için üstte mis gibi örneği var.

Not: İlk mesajımda tartışmak ve fikrini söylemek yasak demiştim, demek ki eleştirince de böyle "üst düzey" mizaha maruz kalıyorsun. Aferin, böyle devam edin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet