Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2020, 15:32   #17
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IŞIK FM SAYGISIZLIĞI VE TERBİYESİZLİĞİ

Merhaba;
Kaçacak değilim evet. Uzun zaman sohbet.net de görev yaptım. Bazı şeyleri gördüm. Ki ilgili olduğum halde Gurkanin ekibi tarafından tarafıma ithamlarda bulunuldu. İlgilendigim halde ilgilenmediğime dair.
Keza Sohbet.Net tekrar kiralanmadan önce olanlar..
Onunla ilgili de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazar sanırım. Aldığında bulduğu ve karşılaştığı tabloyu.

Arkadaş bana yayın alacağını attı bende taraflara ait herhangi bir şeye tıklamayacağımı ve değmeyecegini söyledim.
Oda bana sebebini sordu. Bende kendi yaşadığım ve Sohbet.Net e döndüğümde karşılaştığım ve şahit olduğum tabloyu söyledim. Eğer onlarsa ben dinlemem dedim. Oda bana emek vereceğini söyledi. Bende emek verdigim halde olanı aktardım.

Keza kendisine dedim ki az önce de dediğim gibi; " bana yanlış yapılmış olabilir, başkalarına da olabilir, bu sana da yapılacağı anlamına gelmez. Sadece olanı söylüyorum. " Dedim. Ve bununda arkasındayım.
Kendisi bana akabinde gelip ben gittim sordum ve karşılığında aldığım tepki bu oldu dedi.
Yani arkadaş kufretmis, küfrün sebebi ben değilim. Birisi bana da geliyor ben gidip kufretmiyorum.
İkincisi sonrasında kuzeni ile konuştuk vs dedi. Konuşup inandiysan neden açtın dedim.
Ki konuyu da açmayı kendisi istedi. Orası beni alakadar etmez gerçi.
Bu alana benim karışma yetkim bulunmuyor.
Olanlar belli. Geçen diyaloglar belli. İletişi adreslerim zaten belli. Konuşmak isteyenle her türlü konuşurum.

Ben bu görüntülerde yer aldığı ne kufrettim ne de hakaret ettim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ama etmek mi gerekiyormuş anlam veremedim..
Bana anlatmamı arkadaş isek söylememi istedi. Bende gördüklerimi ve bazı yaşadıklarımı dedim. Yine de çoğu cumlemde etkilemiş olmayayım sen bilirsin dedim.
Yüzleşmek istemişler sanırım..
Yukarıda dediğim gibi iletişim adreslerim mevcut yazabilir/arayabilir yüzleşmek isteyen.

Keyifli Forumlar.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver