Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2020, 15:17   #16
KemalAkkaya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IŞIK FM SAYGISIZLIĞI VE TERBİYESİZLİĞİ

Çok değerli arkadaşlar. Benim bu konuyu açma amacım , kimin ne olduğunu anlamak ve buna göre karar vermekti. Keza gördüm ki yerelde radyoda insanlarla kurduğum diyaloglarımdaki sorunları burada da yaşayacağım. Ben 10 yıldır yerel radyolarda yayıncı reklamcı teknik olarak görev aldım ve kazandığım paraların bir kısmını kendime kayıt alabilmek eğitim verebilmek ve mesleğime geleceğin iletişim aracı olan dijital dünyada devam edebilmek amacıyla bir kenara ayırıp sonrasında kendi stüdyomu kurdum. Kısa süre önce künyemde de mevcuttur, bir radyo da kişilerin karakter sorunları yüzünden yaşattıkları mağduriyet yüzünden normal de bu ortamdan soğumuştum. Ancak bu forumu keşfettim ve dedim ki heryer aynı değildir. Üye olayım deneyimlerimi tecrübelerimi bilgilerimi vs paylaşayım sevgi saygı iyi niyetle güzel insanlar kazanayım istedim lakin baktım ki insan her yerde aynı. Şimdi yukarıda yorumlarınıza bakıyorum ve kimisi saygısızca kimisi saygılı şekilde yorum yapmış. Her iki yoruma da saygı duyuyorum.

Şunu asla unutmayın, kimseye ego yapmak üstün görünmek küçümsemek amacıyla stüdyomu kurmadım. Benim o yazışmadaki bahsini ettiğim konu , iki arkadaşımız akşam ki yayın için stüdyomu kuruyor sen bana burada saygısızlık yapıyorsun manasındaydı. Yoksa kim sam programı ve mikrofonlu kulaklık ile yayın yapmış umrumda değil oda bir emektir ama sırf bu şekilde yayın yapıyor diye herkes emek veriyor diyemeyiz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adlı arkadaşımız vakti zamanında Bamteli FM'i kiralamış ve radyonun başında da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isminde arkadaşımız varmış ve kendisi tüm gün radyo kanalında olup gerektiğinde 5 saat yayın yapmış yayıncı kadrosu oluşturmuş ve sonunda sen ne yapıyorsun burada şeklinde yorum yapılarak emeklerine saygısızlık edilmiş.

Not : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın iddiasına ithamına dair ses kaydı da mevcut.

Bu iddiayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana ilettiğinde bende Işık FM yetkilisi ÖzeLL arkadaşa aktararak, sizde Gürkan isminde biri varmı diye sordum ki eğer varsa ben hiç başlamayayım demekti amacım.

Keza konu buralara geldi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız her ne kadar bu mevzunun kendisi yüzünden bu noktaya geldiğini kabul etmese de ve saygı gereği @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın yaptığı yoruma cevap verme gereği duymasa da ben konu hakkında sizi aydınlatmak amacıyla bana anlatılanı yazayım ki haklı olanlar zan altında kalmasınlar.

Keza biraz önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımıza konuyu aydınlatmak için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a cevap yazarmısın talebime kaçmayı tercih edip

'' Evet bende şuan anladım sağol..
Kimseye arkadaş görüp güvenmemek gerektiğini de anladım.. ''

Şeklinde kaçmayı tercih ettiği için de bu şekilde detayları vermeye karar verdim.

Şimdi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız konuya açıklık getirecek ve herşeyi kendisi yazacak ve haklıysa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızdan bir özür rica edeceğiz , yok haksızsa da konunun buralara gelmesine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın neden olmasına rağmen ben konuyu açtığım için erdemli birisi olarak özür dileyeceğim.

Unutmayın ortada IŞIK FM adına bir maddi manevi emek var. Ben bu emeğe ve kendi emeğime saygımdan ötürü konuyu buralara getirdim ki herkes kimin ne olduğunu idrak etsin kim kime arkadaş ve hatta dost olarak görecek yada görmeyecek anlasın istedim.

Sevgiler Saygılar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet