Cevap: IŞIK FM SAYGISIZLIĞI VE TERBİYESİZLİĞİ
BENİM STUDYOOOM VAR TOOMOMMO PROFESYÖNEL YAYIN YAPIYORUM NE DEMEK BU Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. HAHAHA << Kemal kendinizi o konuşmalar da neden üstün ve büyük göstermeye çalıştınız yok teknik asistanim kurulum yapıyor falan madem bu kadar profesyonelsin ircd radyolarında sana ekmek yedirmezler kardeşim kusura bakma da sonuçta kimse ücret karşılığında bu işi yapmıyor. Frekanslı radyoları deneyebilirsin en azından o kadar emek veriyormuşsunuz bu kadar irdeliyorsunuz olayı en azından aldığınız maaşa değer. birisi arkadaşa şunu anlatabilir mi stüdyo ortamında yayın yapıldığı zaman kimse size üstün işlerinizden ötürü saygı duymak zorunda değil veyahut sizi şahlandırmak zorunda değil ki ben konuşmaları 2 kere okudum üst üste orada adamın damarına basarsan o adam öyle konuşur tabi ayrıca mahkeme olayı ne şunu mu diyeceksiniz dilekceniz de şey adam bana küfür etti şikayetçiyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Allahım yüce yarabbim ne verirsen hayırlısını ver.
Konu GM:Risus tarafından (04 Ocak 2020 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
|