Cevap: Yeni yıla iyilik yaparak girmeyi ister misin ?
| Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evet güzel düşünce
Son zamanlarda instagram da populer oldu
Yardım yap resmini çek at falan filan
Beğeni toplamak adini duyurmak adına kac kisi yapan var bunu bilmem ama
Gönülden yapanlara sevgi ve saygıyla.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir de sadece yeni yılla kalmamak lazim
|
gösterıs ıle yapılan bırsey ıyıllık degıldır bana gore (: aslında gızlı olanı makbuldur her zamana ama bır araya gelmek ıcın paylasım ayrı ama yok ben bunu yaptım sunu yaptım dıyede bır ıyılık olamaz zaten gösteriş yapanların ıyılıgı ıyılık degıldır (; kı her zaman şuna inanırım bır ınsanda halis nıyet zıhınıyet çok onemlıdır..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23 -->-> Daha önceki mesaj 00:21 -- keske bazı ınsanlarımızda igne batırmak ıcın ugrasmasa halen (;
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |