Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2019, 18:15   #16
Joe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hazin.Net & Gonul.Net Yeni DH v1 Web Appleti Yayında

Ody Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şuradaki görsel herşeyi açıklıyor. Konuya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; dahil olacaktır avukatları ile birlikte.

Önce empati kurarak kendinizi ifade edin, tepki gösterek değil kötü bir yorum atılmadı ''APLET ARAYÜZÜ'' yaptırabilirsiniz dedim Muhabbet ORG Aplet arayünüzü benzetmişsiniz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adamdaki Ego ya baksana Donjuan avukatları ile ilgilenecekmiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şu forumda senden daha boş bir adam görmedim senin zaten art niyetle konuya girdiğin adamın paylaşımına tepki vermişsin sen oyun oynayacaksın veya kendini mutlu edeceksin diye o tepki butonu oraya boşuna koyulmadı evcilik oynayacaksan park in arkadaşım ergenlikten kurtulamamışsın sen henüz. Ayrııca İnsan insana benziyor siteler benzese ne olacak ? Hayırlı olsun demesini kendinize lütuf olarak kabullenin İnsanları baltalamayın insanların emeklerini kötülemeyin sen bunu her zaman yapıyorsun bir konu hakkında daha seni böyle sağlam bir uyarıda bulunmuştum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver