|
Corpi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Herkese aynı şeyi söylemekten bıktım yok şu sunucudaki sen misin yok bu sunucuda ki senmisin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 20 sene olmus aynı nicki kullanalı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:31 -->-> Daha önceki mesaj 11:30 --
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su akar yatağını bulur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
1999 dan beri sunuculardasın ve nickin devamlı carpedimdi ? irc sunucuları türkyeye 1994 de geldi 1996 yaygınlaştı ki ozamanlar biz mynet de takılıyorduk daha sonra biçok sunucu acıldı haliyle benzer nickler çıkmaya başladı örneğin denizci bir arkadasımın tavsiyesiyle yalan olmasın 1997 mi 1998 mi tam hatırlamıyorum CaRPeDieM Nickini Aldım Ve Yıllarca Kullandım enterasan olan şu kendimce hiç denk gelmememiz okadar sunucuda bulundum ama denk gelmedik neyse...
Güzel Künye TEBRİKLER...