Hergün,Dakika,Saniye, Açılan Sunucular & Radyolar Hakkındaki Fikirleriniz Nedir ?
Büyük bildiğiniz elit sunucular belli keza hepimiz arkadaşlarımızın buldukları yerlerede ziyaret ediyoruz.. keza bunun yanı sıra hergun dakıka ve sanıyelık domaın aktıf oluyor kı bır sunucuyu buyutmek hıc kolay bırsey degıldır kalıcı olup buyumesi bu hem sunucu hemde radyo ıcın cok cok zahmetın dıbıne vurulması gerek bırsey.. kı cogu bılenler bılır cok eskı sunucular bıle bazıları ortalıkda yok yane dusunelım hergun yenı domaın vs aktıf edılmesı yerıne degısık bırseyler yapılması akla gelmıyor mu dıye dusunuyor ınsan.. sunucu sunucu nereye kadar domaın vs nereye kadar farklı bırseyler yapılsa cok farklı seyler sosyal medya ortamı sunulsa fena olmazdı..Hane tanıdık dostlarınızdan ayrılıp sunucu acmak yerıne bırlık beraberlıgı 3 4 5 6 dostlukla bırlestırıp buyutmek daha mantıklı degıl mı hane cekememezlık ustunluk daha mı baskın oluyor orasını bılemem ama bu radyo ıcınde gecerlı.. dınleyıcı yakalamak o kadar kolay degıldır 17 yıldır radyo programcsıyım bende cok ugrastım radyo ıle vs cok elıt sunucularda bulundum halen bulunmaktayım sadece sızın dusuncelerınızı merak edıyorum hergun domaın aktıf radyo aktıf etmek yerıne kı hepımız her sunucudan az cok bırbırmızı tanıyoruz kı keza oyle.. bırlık olmak daha mantıklı degıl mı ? Keyif işi bu bılınclı kullanıcı ise radyoda sunucuda keyıf ıcındır ama kalıcı olmasıda önemlı.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |