Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2019, 14:37   #9086
Eva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Misafirliğe gidiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben yokken uslu durun

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cimm bunlar sana emanet @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankilettalar

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geldi diye sevindim tabiiisi

2 dk arkamızı dönüyoruz kavga çıktı gel diyo.
Sus diyincede sustum demiyorlar ki

vioşum bu kankicanpiklerle kimse baş edemez. Ben karşı tarafa üzülüyorum

Sen yinede çabuk dönnnn kaos kokusu almaya
başladım
kkdkdkdks

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37 -->-> Daha önceki mesaj 14:22 --

Absent Nickli Üyeden Alıntı
Hele yaa kurda kuzu emanet ediyosun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kurt puslu havayı sever. Mesela ben sevmem...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uslu olursanız size bi hikaye anlatmak istiyorum.
Sonra aylar gecmis adam donmemis arkadasi adama mektup yazmis neden geri donmedin diye..
Evet bu kadar. Tsk. Bir sonraki hikayede görüşmez üzere.

Konu Eva tarafından (07 Aralık 2019 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver