|
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bir adami sirf kurtce sarki soylecegim diye zorla vatan haini yaparsaniz, stadyumda verdigi konserinden alip hic bir ideolojik soylemi olmadigi halde aylarca cezaevine atarsaniz, iskence yaparsaniz, sarkilarini yasaklar konserlerini iptal edip pkk nin kucagina oturtursaniz adama o sozu de soyletirsiniz.. Sizinle bu konuda tartismaya girmeyecegim.. Kürtler bugun bu ulkede ben kürtüm diyebiliyorsa, universitelerde, okullarda kürtçe ders verilebiliyorsa, ķürt dili ve edebiyati bolumu varsa kürtler buju Ahmet KAYA ya borcludur... Sirf turkce bilmiyor diye katledilen nice vatan evladinin sesiydi Ahmet KAYA.. Begenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz ama sunu da bilmelisiniz bu ulkeyi Ahmet KAYA gibi sevebilen bir sanatci daha cikmadi..
|
-
1.si bu ülkede kürtleri ayıran yok o kafaları kalın kafaları unutun.
2.si Kürtçe Ders Kürtçe eğitim veriliyor diye bölücüler ile saf tutar isen sende bölücülük yapıyorsundur.
Siyasi konuşmak istemiyorum şurda.
Askerimizin hepsi Türk mü?
Hepsi Kürt mü?
Adam Şerefsizlerin ülkesinde arabam kaldı diyor?
Sen kimsin ki ülkenin ileri gelenlerine veyahut kendisine tepki gösteren Türkçü düşencede olanlara ******** diyorsun?
Eğer ki bir Kürt veya Türk Laz Çerkez Alevi Sunni Terör sempatisi var ise haindir.! Buna senin söylemlerinde dahil. Bu ülkede Kürt başbakan vardı. Emniyet müdürü vardı hakim vardı doktor vardı savcı vardı. Ayrım Küçük kafalar da. Ben Ahmet Kaya'yı sevmek zorunda değilim dinlemem. Şivan Perveri dinlemem. Lakin Sen Türk kimliğini taşıdığın sürece Ülkene Vatanına ihanet etme girişimin varsa bizi karşına alırsın Kim olursa olsun.
Bir husus daha var yıllardır kız alıp kız verilen Kürtleri vatan haini olarak genelleme yapmak ne kadat saçmalık ise Türkçü birini Faşist demekte o kadar saçmalıktır. Ben Türküm Sen Kürt'sün Bu içinde yaşaman gereken bir Olgudur. Elin Afrikalısı Zencisi ben Amerikalıyım diyor yıllarca zulum görmeline rağmen bizin her türlü Hak hukuk verdiğimiz adamlar Devlet düşmanı oluyor. Senin vicdanın rahat mı?