|
NefRettt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizin gibi Reklama ihtiycacı olanlar buraya gelir Burda saçma sapan post açar. Benim post açıp açmamam Kimseyi ilgilendirmez. Sizin gibilerle muhattap olmamak için açmıyorumdur belki ? Önce adab ögrenin Yada ben size ögretirim. O kadar zavallısınız ki .
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:06 -->-> Daha önceki mesaj 02:57 -- Bakın son kez yazıyorm, Bir ekran resmi alarak Buraya atıp kanıt diye Sunamazsınız . Bende girer kendi Sunucumuza reklam atarım resmini çekerim . Biz günde 10 yereden reklam yiyorz .Hangi birini buraya gelip atalım . Hergun adminlerimize kız kardeşlerimize küfür ediyorlar. POST atarım atmam sizi alakadar etmez, Benim tek işim burası degil.
|
Konuyla uzaktan yakından alakam yok hani ama burada gelip böyle ahkam kesercesine hitapda bulunmak, kişilere hakaret etmek, bayanlara telefon numarası, adres vs.. vererek ben ağayım paşayım nağraları atmak hiç etik değil. Bence önce sen adab uslup öğren, haddini bil ki karşındakinden aynı şekilde uslüb belirt.
Madem 10 senedir tek bir post atmadın, muhatap olmak istemedin yine olma. Reklam bizden değil demişsin bi post atmışsın hala niye post üstüne post atarak açıklama kasıyosun ki. Bu adap erkanla haklıda olsan kendini birebir haksız çıkarırsın.