Cevap: Genel Sohbet
| vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
:d ben kankiloştummmm ne ara pampiş oldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. neysemmm ahahah
Sağol cicim kankimm , yooo gayet şeker o bugün
Günaydın dadlim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bugün günlerin anlamı var tabisiiii çünkü yarın ben doğdum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. doğum günü arefem ondan bu mutluluk jsjsks
Panduflarrr bize huzur verdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. IF ailesi nazar edebilir o panduflara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonra kankitoşumuzun pandufuna bir şey olursa ne yaparız ?????
Evet bende istiyorum :$ benimki kırmızı olsun, saçlarım gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir kahvaltı hazırlayan bile yok?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaçıncı lahmacunlari yaptı kim bilir :o
Kankitom benim yaaaa gönlü de ne çok geniş cansın :$
Sana kim ne diyebilir kankiş ???? Hele pandufuna !!!!!
|
Neydi la o @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya yazmışsın KankiçiBomkeLLeşaduahauLaHüganManasDestanı Böyle bişeydi Ellam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Naptın Gı Nörüyn?
__________________ Bir ışık süzüldü Tanrı dağından,Tanrı dedi ki; Sana TÜRK dedim.. Git intikamını al yarından.. |