Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2019, 11:00   #22
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu Yıllar vioLeta

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankiloşuuummmm daha dünden beni mutlu ettiiiiii
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankiloşuummm
Yarım saat kadar önce bana ulaşan kendi gibi tatlı hediyesi :$ tekrardan teşekkür ederim kankammm

-

Hayatta en çok neyi dilerdin diye sorsalar güzel dostluklar derdim her zaman.. Belirli dönemlerde yanlış dostlar seçmiş olsam da yol yakınken gördüm çoğu şeyi

Ve siz uzun zamandır yerine kimseyi koymadigim kankalarimmmm her gün olduğu gibi bugünde mutlu ettiniz teşekkür ederim

Kankiloşkolarımmmm

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver