Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2019, 15:54   #8982
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Sır Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hatun sende ben gıbısınde (((((((: ne guldum ama dedım ya sana nerdesın dıye dedın boyle boyle (: arkadaslar nerede bızler oraya surgun gıbı ((((:

surgun gıbı masallarda hıssedıyorum est hatun.. ama arkadaslarım yanımdadır dınleyıcım var dınleyenım var sukur (: az buzda degıl 17 yıldır mıkrofon basındayım... (; en azından kendı adıma mıkrofona emegım var senınde keza oyle ama cok ahrıka acayıp bırseyım dıyemem.. kendınce sunuyorum yapıyorum bısıler ıste en azından keyıf aldıgım bırsey (;

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:46 -->-> Daha önceki mesaj 15:45 --

((((: nerye getırıyorsun kuzusu ((((((((: kıyamam

Bilen bilir bilmeyen de gezmesin ortalıkta haniii anladın sen yavru kuşum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yerim seni beee mütevazı hatun :* öpüyorum gül yanaktan

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cigim aleyküm selam hgdinnn

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver